32 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

Για 32η χρονιά ο Eξωραιστικός Σύλλογος «Η Εθνική Ετσία» πραγματοποιεί τις πολιτιστικές του εκδηλώσεις «Εστιακά 2016». Ο θεσμός των Εστιακών εξαπλώνεται και οι γειτονιές της Εστίας και της Ραδιοφωνίας στο Ίλιον γεμίζουν χρώμα και μουσική από τις 5 εως και τις 18 Ιουνίου.
Στις 5 Ιουνίου, σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ενοριακού ναού Αγ. Διονυσίου Ιλίου, τη Μητρόπολη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως πραγματοποιούνται τα ιερά θυρανοίξια του παρεκκλησίου του Οσίου Δαυίδ ο εν Ευβοία και η αναβίωση του παραδοσιακόυ πανηγυριού της γειτονιάς με ζωντανή μουσική και χορούς από όλη τη πατρίδα μας. (Ι.Ν.Αγ.Διονυσίου Ιλίου Αετόπετρας & Ναυσικάς Ίλιον, ώρα έναρξης 19.00)
Στις 11 Ιουνίου η κεντρική εκδήλωση των Εστιακών με όλη την ερασιτεχνική δημιουργία της Εστίας  στις επάλξεις. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στη πλατεία Παλιννοστούντων. Παρουσιάσεις χορών, επιδείξεις αεροβικής γυμναστικής – zumba και πολύ μουσική βασισμένα στην ελεύθερη ερασιτεχνική έκφραση που καλλιεργείται στους κόλπους του Συλλόγου. (Πλ.Παλιννοστούντων Τερψιχόρης & Αλεξανδρουπόλεως Ίλιον, ώρα έναρξης 19.00)
Στις 18 Ιουνίου ολοκληρώνονται οι πολιτιστικές  εκδηλώσεις και η Πλατεία Μ. Κατράκη (Δραγουμάνου και Στρυμώνος) γεμίζει με χρώμα θεάτρου σκιών από τη σειρά των παραστάσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος Ιλίου σε συνεργασία με τον Τάσο Γεωργίου. (Πλ.Μ.Κατράκη Δραγουμάνου & Στρυμώνος Ίλιον, ώρα έναρξης 20.00)
Τα Εστιακά φέτος αναδεικνύουν την ομορφιά της γειτονιάς με τη μουσική και την ελεύθερη έκφραση να έχει τον πρώτο λόγο. 

Σχόλια