ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ...

Μετα από 2 ½ χρόνια συλλογής πλαστικών πωμάτων, 5 αναπηρικά αμαξίδια και πολλές στιγμές χαράς το ταξίδι τελειώνει προσωρινά. Τα πολλαπλά μηνύματα που μας χάρισε η συγκεκριμένη δράση όπως και οι μοναδικές στιγμές που ζήσαμε θα είναι για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και τη καρδιά μας. Η ευαισθησία και η ανταπόκριση των παιδιών μας, πολλών φορέων και εταιρειών μας χάρισαν ιδιαίτερες στιγμές συγκίνησης.
Κάναμε όλοι μαζί τα αδύνατα δυνατά καταφέραμε να αποκτήσουμε 5 αναπηρικά αμαξίδια βοηθώντας παιδιά και συνανθρώπους μας να αντιμετωπίσουν μερικώς ή ακόμη και σε κάποιες περιπτώσεις πλήρως τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αποδείξαμε ότι « εάν τρέξουμε όλοι μαζί…τερματίζουμε πάντα πρώτοι».
Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας  θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε και προσέφερε πώματα κάθε είδους. Τους μαθητές, δασκάλους και διευθυντές απ’ όλα τα σχολεία εντός και εκτός Αττικής  που αγκάλιασαν τη συγκεκριμένη δράση. Τις εταιρείες που μέσα από τους υπαλλήλους τους παρέδιδαν σε μηνιαία βάση δεκάδες σακούλες με πλαστικά πώματα. Όλες τις συλλογικότητες – ομάδες που βοήθησαν,την εθελοντική ομάδα φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Get Involved,  τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Μέρμηγκας», τους προσκόπους και ιδιαιτέρως την κα Οικονομίδου και τον κ. Θεολογή. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην υπέυθυνη του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης και Αντιμετώπισης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων κα Βιβή Βάγγαλη για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλον αυτό τον καιρό αλλά και τον ειδικό συνεργάτη κ. Φαίδρο Παναγόπουλο.
Αυτό το ταξίδι φτάνει στο τέλος του προσωρινά, με τις καλύτερες αναμνήσεις και τις δυνατότερες στιγμές….ίσως από Σεπτέμβρη ξανακινήσει!


Υ.Γ. Ο Σύλλογος συνεχίζει να συγκεντρώνει ποσότητες πωμάτων μεχρι και τις 07/05

Σχόλια