2016 EYXEΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΣΤΙΑ!

Στις 23 Ιανουαρίου ο Σύλλογος μας έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη του πίτα με την ελπίδα για μια χρονιά γεμάτη υγεία, όμορφες στιγμές, χαμόγελα και πολύ αγάπη. Πρωταγωνιστές η ερασιτεχνική δημιουργία και όλο το έμψυχο υλικό της Εστίας όπου παρουσίασε τη δράση που πραγματοποιείται στους κόλπους της κυψέλης πολιτισμού μας. Οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου μας αψήφισαν τα ακράια καιρικά φαινόμενα και αγκάλιασαν την εκδήλωση μας. Πέρα απο τα πολιτιστικά μας τμήματα παρουσιάστηκε και η πολύπλευρη δράση του Συλλόγου μας δίνοντας έμφαση στα ευαίσθητα κοινωνικά αντανακλαστικά των μελών μας που έχουν διαγράψει χρυσές περγαμηνές σε ότι αφορά θέματα αλληλεγγύης και προσφοράς. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Ιλίου κ Βασιλόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πρασίνου Δήμου Ιλίου κ Κουμαραδιός, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα προσχολικής αγωγής κα Βομπιράκη, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα τρίτης ηλικίας Δήμου Ιλίου  κ Χαραλαμπόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου κ. Γκόνης, ο δημοτικός σύμβουλος και χοροδιδάσκαλος μας κ. Φραγκάκης, μέλη των διοικητικών συμβουλίων των πολιτιστικών συλλόγων  Αρκάδων, Ηλείων, Ηπειρωτών και Κρητών Ιλίου, του Εξωραϊστικού συλλόγου "Μέρμηγκας", του Ελπαχο, η διευθύντρια του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου κα Περηφάνου καθώς και το μεγαλύτερο μέρος του διδακτικού προσωπικού του σχολείου. Επιπλέον, παρευρέθηκαν μέλη των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου και του 4ου Γυμνασίου Ιλίου και ο εκδότης της τοπικής εφημερίδας ΗΧΩ ΙΛΙΟΥ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει για τη προσφορά τους και τη διάθεση των προϊόντων τους την εταιρεία μπισκότων και αρτοσκευασμάτων  Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, τα Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, τα ζαχαροπλαστεία BLACK FOREST και ΙΛΙΟΝ, τους φούρνους ΘΑΝΑΣΗ και ΚΟΥΣΙΟΥΝΕΛΟΣ, τα donuts house NANOU καθώς και τη στήριξη του ιδιοκτήτη του μεζεδοπωλείου "Το Καντάρι". Επιπλέον, ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν για τη πραγματοποίηση της συγκεκριμένης μας εκδήλωσης καθώς και τον καλό μας φίλο Θωμά Τσαγαλιώτη που ανέλαβε γι' άλλη μια φορά την ηχητική κάλυψη.
Άλλος ένας χρόνος ξεκινάει για το Σύλλογο μας με δημιουργική διάθεση, θετική σκέψη και ορθή ματιά για τις προσπάθειες μας!
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ!

Σχόλια