31α ΕΣΤΙΑΚΑ 2015...ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Ο Σύλλογος μας για 31η χρονιά πραγματοποιεί σε συνεργασία με τη διεύθυνση πολιτισμού του Δήμου Ιλίου τις ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΕΣΤΙΑΚΑ» στις 12&13Ιουνίου 2015 στη πλατεία Παλλινοστούντων (Τερψιχόρης & Αλεξανδρουπόλεως Πάροδος Ραδιοφωνίας στο Ίλιον).

Δυο ημέρες γεμάτες παραδοσιακούς-ευρωπαϊκούς-latin-oriental χορούς, επιδείξεις αεροβικής γυμναστικής – Zumba και πολλή μουσική από τα επιμορφωτικά τμήματα του Συλλόγου με πρωταγωνιστές την ελεύθερη έκφραση και την ερασιτεχνική δημιουργία. Τον ρυθμό της διασκέδασης θα δώσουν τα συγκροτήματα του ανερχόμενου Πέτρου Λαέρτη τη Παρασκευή 12/06 και «Μουσική Πορεία» το Σάββατο 13/06.
Το πολιτιστικό διήμερο του Συλλόγου μας φέτος είναι αφιερωμένο κατά της οποιαδήποτε μορφής βίας. Με κεντρικό μήνυμα «Όχι στη Βία» η μεγάλη παρέα της Εστίας λέει ναι στη φιλία, την αγάπη και τη συλλογικότητα.
Οι εκδηλώσεις τελούν υπο την αιγίδα του Δήμου Ιλίου, ενω χορηγός του πολιτιστικού διημέρου είναι τα Φροντιστήρια ΠΕΖΟΥ και χορηγός επικοινωνίας η έντυπη και ηλεκτρονική εφημερίδα ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ. 
Δίνουμε λοιπόν ραντεβού στις 12&13 Ιουνίου...Να είστε όλοι εκεί!
Ώρα Έναρξης Εκδηλώσεων: 20.00

Είσοδος Ελεύθερη  

Σχόλια