LETS DO IT GREECE ....H ΕΣΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΡΙΤΣΗ!


Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.
Φέτος για τέταρτη φορά, φιλοξενούμε τη συγκεκριμένη καμπάνια που "υιοθετήθηκε" από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.
Το Let's do it Greece υποστηρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας και παροτρύνει όλο και περισσότερες σχολικές ομάδες να συμμετάσχουν σε αυτό.
O Σύλλογος μας στις 26 Απριλίου παίρνει μέρος σ'αυτη τη μεγάλη εθελοντική δράση. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας εκείνη τη μέρα για το καθαρισμό του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης. Πιστοί στις αξίες του εθελοντισμού βάζουμε το δικό μας λιθαράκι σ' αυτή τη μοναδική ημέρα που όλοι βοηθούν για καλό!!!
Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Σχόλια