ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 2Ο ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

Μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει η ανταπόκριση των μελών και φίλων του Συλλόγου μας στο δεύτερο κάλεσμα αλληλεγγύης που διοργανώθηκε φέτος. Να σημειωθεί πως ο Σύλλογος μας από την ίδρυση της τράπεζας τροφίμων τον Φεβρουάριο του 2012  στον  Δήμο Ιλίου, συμμετέχει ενεργά στη στήριξη των κοινωνικών δομών με δυο καθιερωμένες δράσεις τον χρόνο, αλλά και σε έκτακτες περιπτώσεις όπως ήταν η στήριξη των σεισμοπαθών της Κεφαλλονιάς. Έτσι εν όψει του Πάσχα καταφέραμε και συγκεντρώσαμε όλοι μαζί μια αξιόλογη ποσότητα σε τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και παραδώσαμε στις αρχές της Μ.Εβδομάδας στις κοινωνικές δομές του Δήμου Ιλίου.
Ο στόχος να λειτουργεί ο Σύλλογος μας όχι μόνο σαν ένα πολιτιστικό αλλά και σαν ένα κοινωνικό κύτταρο, με έντονα τα στοιχεία της ευαισθητοποίησης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης,  έχει επιτευχθεί και η απόδειξη είναι η ενεργοποίηση όλων όσων περιβάλλουν την Εστία πολιτισμού μας, σε όλες τις δράσεις που έχει πραγματοποιήσει ή έχει συμμετάσχει ο Σύλλογος μας μέχρι τώρα (συλλογή τροφίμων, ρούχων, πλαστικών πωμάτων με ανταλλαγή αναπηρικά αμαξίδια, καθαρισμός πάρκου Αντ.Τρίτσης, ενημερωτικές εκδηλώσεις, σεμινάρια πρώτων βοηθειών ).
Ο επόμενος στόχος η συνέχιση παρόμοιων δράσεων και η ενεργοποίηση ακόμη περισσότερων μελών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη για τη προσφορά τους στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Ακολουθώντας τον σύνδεσμο η ευχαριστήρια επιστολή των κοινωνικών δομών για τη προσφορά του Συλλόγου μας.  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σχόλια