ΕΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ


Ένα νοσταλγικό ταξίδι πραγματοποίησε ο Σύλλογος μας τη Κυριακή 01 Μαρτίου υπο την αιγίδα της διεύθυνσης πολιτισμού του Δήμου Ιλίου. Ένα ταξίδι στο πολιτισμό της Δύσης, με τη βηματολογία και τα μοναδικά ακούσματα της Ευρώπης να έχουν τον πρώτο ρόλο. Τα τμήματα ευρωπαϊκών χορών σε συνεργασία με τη υπεύθυνη καθηγήτρια πιάνου του Συλλόγου μας,  παρουσίασαν ένα ρετρό αφιέρωμα στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» του πολιτιστικού κέντρου Ιλίου. Πάνω από 50 χορευτές κάθε ηλικίας κινήθηκαν σε ρυθμούς Tango, Waltz, Charleston, Quickstep, Foxtrot κάνοντας το αφιέρωμα ξεχωριστό. Οι μελωδίες του πιάνου παντρεύτηκαν με τον ρυθμό των χορών και ταξίδεψαν σε άλλες εποχές όλους τους θεατές.


Η άψογη συνεργασία των δυο βασικών συντελεστών είχε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για το οποίο είχαν να πουν όλοι. Τη καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς είχαν οι κυρίες Συλλιγαρδάκη Βαλεντίνα & Αμαξοπούλου ΕΙρήνη, οι οποίες δούλεψαν σκληρά για το στήσιμο, τη πραγματοποίηση και τελειοποίηση του συγκεκριμένου αφιερώματος.

Στη εκδήλωση παρευρέθηκαν ο διευθυντής του μουσικού σχολείου Ιλίου, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της επιτροπής για θέματα παιδείας στο Δήμο Ιλίου κ. Φ.Μαρκόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ.Φραγκάκης, η πρόεδρος της ένωσης γονέων του Δήμου Ιλίου κα Γωγώ Ανδρεάδη, ο διευθυντής του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου κ.Μάλιαρης, μέλη πολιτιστικών και εθνικοτοπικών συλλόγων της πόλης και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. 

Σχόλια