ΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ...ΠΑΡΑΜΥΘΙ Θ' ΑΡΧΙΝΗΣΕΙ!!!

Με το σύνθημα "Ένα καπάκι να κυλήσει...παραμύθι θ'αρχινήσει" η εθελοντική ομάδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Get Involved ξεκίνησε πριν ένα χρόνο τον δικό της αγώνα δρόμου συλλογής πλαστικών πωμάτων. Ένας αγώνας γεμάτος δράσεις για τη συγκέντρωση οσο το δυνατόν μεγαλύτερης  ποσότητας, συνεργασίες με διάφορους φορείς και πολλά χαμόγελα....Ο δρόμος τους έφερε στο Σύλλογο μας και στις 12 Μαρτίου είχαμε τη χαρά να μας παραδώσουν 27κούτες πλαστικά καπάκια διαφόρων ειδών και πάνω απο 10τσουβάλια.
Απο το blog του Συλλόγου μας, πριν 10ημέρες λέγαμε πως βρισκόμαστε στην αρχή του τέταρτου στόχου μας, με τη προχθεσινή παράδοση λέμε με σιγουριά πως το τέταρτο αμαξίδιο είναι κοντά.....και με τη βοήθεια όλων θα γίνει πραγματικότητα.
Η προηγούμενη Πέμπτη ήταν για εμάς μια βουτιά στην ελπίδα...αντικρίζοντας νέους ανθρώπους που με το χαμόγελο τους προσπαθούν για έναν καλύτερο κόσμο που δεν είναι ιδανικά πλασμένος αλλά προσπαθούν γι'αυτόν. Αφουγκράζονται τον συνάνθρωπο τους και με τις δράσεις αλληλεγγύης που πραγματοποιούν βοηθούν με βάση τον εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά. 

Σας ευχαριστούμε!

Σχόλια