ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Με κάθε επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας στη κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα του Αθλητικού Πολυκέντρου Ραδιοφωνίας. Όπως έχει καθιερωθεί, τα επιμορφωτικά τμήματα της Εστίας μας παρουσίασαν ένα μικρό δείγμα της πολύμορφης δουλειάς που γίνεται στο χώρο μας.
Χαρακτηριστικές στιγμές της εκδήλωσης η ανακοίνωση της απόκτησης του 3ου αναπηρικού αμαξιδίου απο τη δράση συλλογής πλαστικών πωμάτων  του Συλλόγου, η βράβευση των επιτυχόντων στις ανώτερες και ανώτατες σχολές της χώρας, αλλά και το μοναδικό ταξίδι που μας έκαναν οι ομάδες ενηλίκων των Ευρωπαϊκών-Latin χορών στο Παρίσι του '50. 
Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Βομπιράκη, κα Λυκούδη, κ.Χαραλαμπόπουλος, κ.Μαρκόπουλος, κ.Αυγουλάς, κ.Λιάσκος, κ.Φραγκάκης, μέλη και συμβούλια πολιτιστικών φορέων της πόλης, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, ο κ.Αμπελάκης απο την ΗΧΩ Ιλίου-Πετρούπολης, ο κ.Νάνος απο τον Σύλλογο Πρόληψης & Συμπαράστασης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κ.Θωμά Τσαγαλιώτη για την εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά του στη πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Τα φροντιστήρια Πέζου για την οικονομική ενίσχυση και την εκπτωτική πολιτική που ακολούθησε στα μέλη του Συλλόγου μας.Όλο το κόσμο που αγκαλιάζει με τη θετική του ματιά καισκέψη τις προσπάθειες μας.

Πολλές ευχές για μια υγιή χρονιά!








Σχόλια