"ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ" ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ thisisradio.gr

Μια αξιόλογη πρωτοβουλία πήρε ο thisisradio.gr αυτές τις γιορτές με την υποστήριξη του cafe central square. Tη Κυριακή 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ενας mini μαραθώνιος αγάπης υπερ του ορφανοτροφείου Αγ.Τριάδα που βρίσκεται στη περιοχή μας και παράγει ουσιαστικό έργο σε πολλά παιδιά για πάνω απο μισό αιώνα. Απο τις 10.00 μέχρι και τις 18.00 οι εκπομπές Our Sunday, Jazzanova, Συμβαίνει και η δική μας Το Παρεάκι της Εστίας ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Ο μαραθώνιος πραγματοποιήθηκε στον ζεστό χώρο του Cafe Central Square στη κεντρική πλατεία Ιλίου.
'Το Παρεάκι" μας παρέλαβε σκυτάλη στις 16.00 ακριβώς και με άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση συνέχισε τον μαράθωνιο μέχρι και τις 18.00. Τόσο η πιτσιρικαρία της Εστίας όσο και οι φίλοι του Συλλόγου έκαναν παρέλαση απο τα μικρόφωνα του thisisradio.gr με καλή διάθεση και πολλά χαμόγελα. Το αποτέλεσμα αρκετά καλό ώστε ο συγκεκριμένος μαραθώνιος να καθιερωθεί και να πραγματοποιηθεί εφοσον οι συνθήκες το επιτρέψουν και του χρόνου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στους υπευθύνους του σταθμού για το πράσινο φως που έδωσαν στη συμμετοχή της εκπομπής του Συλλόγου μας όσο και στους ανθρώπους που μας βοήθησαν.
       


Σχόλια