Η ΠΕ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ 4Η ΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΩΜΑΤΩΝ


Το πρωί του Σαββάτου 04 Οκτωβρίου παραδόθηκε στον Σύλλογο μας απο την Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Δυτικής Αττικής μια μεγάλη ποσότητα πλαστικών πωμάτων για τη δράση μας "Πόσα καπάκια απέχει ένα αναπηρικό αμαξίδιο- Όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε το στόχο!". 
Αξίζει να σημειωθεί οτι είναι η τέταρτη φορά που παραλαμβάνουμε πλαστικά καπάκια απο τους προσκόπους μας και αυτή τη φορά η ποσότητα ήταν μεγαλύτερη, ικανή να γεμίσει ασφυκτικά δυο αυτοκίνητα. Η βοήθεια των προσκόπων στο χρονικό διάστημα που πραγματοποιείται η δράση συλλογής πλαστικών πωμάτων, θεωρείται καταλητική για τον συνολικό όγκο που παραδόθηκε στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων και χωρίς αυτή τη βοήθεια ίσως ο δρόμος για τα δυο αναπηρικά αμαξίδια\, που παραλάβαμε και παραδώσαμε,να ήταν ακόμη πιο μακρύς.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τόσο τον περιφεριακό έφορο Δυτ.Αττικής κ.Κ.Θεολογή όσο και τη κυριά Οικονομίδου για τον συντονισμό και τη προώθηση της δράσης μας στα συστήματα προσκόπων της Δυτικής Αττικής αλλά και τη συνεχή ηθική στήριξη στη τόσο σημαντική προσπάθεια του Συλλόγου.


Σχόλια