ΑΓΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ... ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ - ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ


Τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου και η "Εστία" μας ξεκίνησε και φέτος δυναμικά τη νέα χρονιά για τα επιμορφωτικά της τμήματα. Άλλη μια χρονιά γεμάτη χορό κάθε είδους, πολλή μουσική, ελεύθερη έκφραση, γυμναστική και εναλλακτική άσκηση του σώματος αλλά και δημιουργία.Το έχουμε αποδείξει οτι μπορούμε να τα συνταιριάξουμε όλα και αυτό κάνουμε και φέτος για να είναι η Εστία μας γεμάτη χαρούμενες φωνές, χαμόγελα και διάθεση εκτόνωσης απο τη καθημερινότητα. 

Αφού πήραμε την ευλογία του ιερέα για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, η πρόεδρος του Συλλόγου καλωσόρισε όλα τα μέλη και τους φίλους  της κυψέλης πολιτισμού μας, ενημέρωσε για το προσωρινό πρόγραμμα των τμημάτων και οι εγγραφές συμπληρώθηκαν. Ανάμεσα στους αρκετούς φίλους της Εστίας που παρευρέθηκαν στον αγιασμό το πρωινό του Σαββάτου, η νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Ιλίου και απ'οτι φαίνεται καινούρια φίλη του Συλλόγου μας κυρία  Ζαχαρούλα Λυκούδη.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και περιμένουμε και τους υπόλοιπους φίλους μας να πλασιώσουν τις εμπλουτισμένες δραστηριότητες μας για μια χρονιά δημιουργικής έκφρασης. 

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ


Σχόλια