29+1 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ "ΕΣΤΙΑΚΑ"....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, που φέτος πραγματοποιήθηκαν για τριακοστή συνεχή χρονιά. Δυο ημέρες που τα είχαν όλα, παραδοσιακούς χορούς, επιδείξεις αεροβικής γυμναστικής και zumba, latin και ευρωπαϊκούς χορούς, oriental και πολλή μουσική απο τα επιμορφωτικά τμήματα του Συλλόγου μας. Πρωταγωνιστής η έκφραση της ερασιτεχνικής δημιουργίας απο τα παιδιά και τους νέους που πλαισιώνουν τη κυψέλη πολιτισμού. Η πλατεία Παλιννοστούντων φιλοξένησε και φέτος το πολιτιστικό μας διήμερο γεμίζοντας ασφυκτικά. Τι κι αν τη πρώτη ημέρα ο καιρός μας τα χάλασε οι πιστοί της Εστίας και ήταν πολλοί παρέμειναν με ομπρέλες και αδιάβροχα δίνοντας δύναμη και κουράγιο....
Δυο ημέρες αφιερωμένες στη τριαντάχρονη πολιτιστική πορεία των Εστιακών με πολλά παιδιά απο το παρελθόν να συναντιώνται μετά απο καιρό και οι αναμνήσεις να αναβιώνουν απο το Σύλλογο της Εστίας του '80-'90 αλλά και του 2000. Χαρακτηριστική στιγμή ο χαιρετισμός του κ.Γιώργου Κορομηλά ο οποίος ήταν ο πρωτεργάτης των πρώτων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου μας το 1984. 
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας κ.Ν.Ζενέτος, οι αντιδήμαρχοι οικονομικών κα Ν.Βομπιράκη, κοινωνικής πολιτικής κ.Β.Αυγουλάς, καθαριότητας κ.Γ.Χαραλαμπόπουλος και τεχνικών κ.Γ.Λιόσης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών και εθνικο-τοπικών συλλόγων της πόλης, διευθυντές και σύλλογοι γονέων σχολείων.

 Όπως και να χει τα φετινά Εστιακά θα είναι χαραγμένα στη μνήμη όλων!!!
και του χρόνου....

Σχόλια