ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑ....

Τα επιμορφωτικά τμήματα του Συλλόγου μας έχουν ήδη ξεκινήσει για τα καλά. Φέτος με μεγάλη μας χαρά είδαμε να έρχονται πολλά καινούρια πρόσωπα στην παρέα του Συλλόγου μας. Η σκληρή δουλειά και το καλό αποτέλεσμα δελέασε τους καινούριους επίδοξους χορευτές και μουσικούς. Ποιοί κρύβονται όμως πίσω απ' όλη την προετοιμασία των τμημάτων???? Ελάτε να τους γνωρίσουμε.....
ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΕΣ....
ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ χοροδιδάσκαλος παραδοσιακών χορών με μεταπτυχιακό στη Λαογραφία και πτυχίο Κοινωνικής Θεολογίας. Πριν απο 22 χρόνια επιδίωξε έξυπνα να μπεί στην ζωή του Συλλόγου και κατάφερε να μείνει για πραπάνω απο δυο δεκαετίες. Εκατοντάδες παιδιά έχουν περάσει απο τα χέρια του. Υπήρξε εποχή που το τμήμα των παραδοσιακών χορών είχε 112 παιδιά, σήμερα υπάρχουν πέντε τμήματα παιδιών, νέων, εφήβων και ενηλίκων.
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ γυμνάστρια αεροβικής με πτυχίο της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών και δεύτερο πτυχίο απο το international aerobic& fitness association με εξειδίκευση στην αεροβική γυμναστική. Βρίσκεται στον Σύλλογο απο την αγκαλία της μαμά της (στην κυριολεξία!) και είναι η απαιτητική της παρέας καθώς κάθε εμφάνιση των τμημάτων αεροβικής πρέπει να είναι μοναδική και να εντυπωσιάζει.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ...
ΓΑΒΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ δάσκαλος μουσικής & φωνητικών. Έχει χαρακτηριστεί ως εξαιρετικό ταλέντο απο τον σολίστα και συνθέτη μεγάλων επιτυχιών Θανάση Πολυκανδριώτη καθώς είναι ένας απο τα 30 μπουζούκια του. Στν Σύλλογο ήρθε για να μάθει παραδοσιακούς χορούς αλλά κάπου στα μισά τον νίκησε το μπουζούκι... Είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να ξαναοργανώσει το μουσικό τμήμα και συγκρότημα του Συλλόγου μας με πολύ προσπάθεια και πολύ φωνή.
ΣΥΛΙΓΑΡΔΑΚΗ ΒΑΛΛΕΝΤΙΝΑ δασκάλα Ευρωπαϊκών, Latin, Oriental χορών με πτυχίο απο την σχολή χορού Rose Karra με συμμετοχή και διακρίσεις σε πανελλήνιους διαγωνισμούς μοντέρνων & oriental χορών. Απο το 2002 που ήρθε στο Σύλλογο μας για να βοηθήσει το έργο μας όλοι κινούνται σε ρυθμούς oriental & latin. Η επιμονή της στο να δείξει την πιο ακατόρθωτη χορογραφία και τελικά να καταστεί δυνατή να παρουσιαστεί απο τους μαθητές της την έχουν καθιερώσει.
Η ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟΣ...
ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ δασκάλα Αρμονίου με δίπλωμα πιάνου και δίπλωμα αρμονίας. Έχει ειδίκευση σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες ένω δουλεύει στο Χαλκηδόνειο Ωδείο. Ήρθε στην αγκαλιά του Συλλόγου μας μόλις πριν ένα χρόνο και κατάφερε να μαγέψει με την μουσική του αρμονίου αλλά και με την δουλειά της. Αποτέλεσμα να δελεάσει και να διπλασιάσει τα άτομα στα τμήματα του Αρμονίου.

Όλοι τους έιναι ξεχωριστοί σαν άνθρωποι αγαπούν αυτό που κάνουν και πιο πολύ αγαπούν αυτό που συμβαίνει στο Σύλλογο. Βοηθούν εθελοντικά το έργο αυτής της κυψέλης πολιτισμού ώστε να υπάρχει ζωντανή για να συνεχίζει να δίνει σωστές διεξόδους στα παιδιά και τους νέους.

Σχόλια